Noba Cup 2011

22.06.2011, 15:49, Tenis Ostrov

 

Ťažko sa v „období dažďov“ hľadá termín pre podujatie, ktoré je závislé od pekného počasia. Ani piatok 17. júna spočiatku neveštil nič dobré. Dopoludňajší dážď však vyumýval oblohu, aby sa rozjasnila práve počas konania tenisového turnaja vo štvorhre Noba Cup 2011 v areáli na trenčianskom Ostrove. Priazni nebies sa turnaj tešil aj v minulosti.
 


Rok 2011 je v poradí jedenásty, v ktorom sa Noba Cup koná vďaka sponzorovi, majiteľovi firiem NOBA – SMOKER a Modev Tiborovi Štefánikovi. Teraz sa k nemu pridali aj Banskobystrický pivovar a spoločnosť Intersnack.
Turnaj privítal rekordných takmer 80 účastníkov, predovšetkým športových nadšencov, ktorí s areálom na Ostrove žijú počas celej sezóny. Po množstve odohraných fiftínov, hier a setov sa z víťazstva tešil mladý pár Martinková – Jovanovič, keď vo finále zdolal otca a syna Medvedíkovcov.
Strávili sme príjemný podvečer, večer a časť noci, veď tí poslední opúšťali „miesto činu“ až okolo polnoci. Najvýstižnejšie o atmosfére a nálade Noba Cupu rozprávajú fotografie.
Každého účastníka sme vnímali ako významného spolutvorcu turnaja.
Ďakujeme, priatelia!

Fotky z podujatia

A taktiež fotografie od pána trénera Maroša Jablončíka
 

 
« Späť


Diskusia: "Noba Cup 2011"
Dátum: Meno: Komentár:
- Žiadne komentáre -
Pridať komentár | Zobraziť všetky komentáre